HINKU yhteistyöhön HeartBrain Oy:n kanssa – ohjelmapalvelut avaimet käteen -toteutuksena

HINKU on aloittanut yhteistyön ohjelmapalveluyritys HeartBrainin kumppanina toteuttaen asiakkaan tapahtumaan tarvittavan konseptisuunnittelun, ideoinnin ja markkinointiviestinnän.

HeartBrain Oy on ohjelmapalveluyritys, taiteilija-agentuuri ja konserttitoimisto. Yritys tarjoaa myös kulttuuri- ja taidealan vuokrajohtajapalveluita ja konsultaatioita.

HeartBrain-ohjelmapalvelut johtajanaan Jan Hultin tarjoaa monivuotisella ja kansainvälisellä kokemuksella yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille räätälöitäviä ohjelma- ja palvelukokonaisuuksia. Ohjelmasuunnittelun lähtökohtana on järjestäjän tilaisuudelle asettamat tavoitteet. Yhdessä tilaajan kanssa HeartBrain suunnittelee illan teemaan, muuhun sisältöön, tilaan ja vieraisiin nähden oikean tyylilajin, kokonaisuuden ja aikataulutuksen.

Yhteistyöllä unohtumattomia tapahtumia

Tapahtuman tai tilaisuuden positiivinen, mieleen jäävä asiakaskokemus vaatii tarkkaan harkitun, ammattimaisesti toteutetun markkinoinnin kutsuista kiitoksiin, somisteista sisustukseen.

HINKU ideamuotoilee, suunnittelee ja toteuttaa ammattitaidolla tilaisuuden tai tapahtuman markkinoinnin aina tapahtumakonseptin suunnittelusta printti- ja sähköisiin materiaaleihin saakka. Kokonaisvaltainen ja haluttua asiakaskokemusta vahvistava suunnittelu on Hinkun ominta osaamista. Esimerkkejä Jan Hultinin ja HeartBrainin kanssa toteutetusta yhteistyöstä ovat Tähtien tähdet -konserttikiertueen brändin-, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu sekä Joroisten Musiikkipäivien brändiuudistus ja markkinointi, sisältäen myös tapahtumasuunnittelua sekä visuaalisen ilmeen kokonaisvaltaisen uudistuksen ja markkinointiviestinnän.

Tutustu: www.heartbrain.fi

Kysy lisää ohjelmapalveluista ja tapahtumasuunnittelusta: Jarmo Niiranen / puh. 0400 446 845