Luova tauko – sinun hetkesi

Luova tauko auttaa näkemään toisin. Joskus tauko rutiineista on paikallaan, jotta tutut ympärillä olevat asiat voi nähdä tuoreella tavalla.

Jokapäiväiset reitit ja maisemat, tutut kulmat ja ympäristöt eivät enää herätä uusia ajatuksia. On otettava tauko kiireestä ja annettava tilaa ideoille ja oivalluksille. Luova tauko avaa silmät uusille mahdollisuuksille. Tutuilla näkymillä voi olla monta puolta.

Pieni tauko voi olla menestyksen alku

Uusia näkökulmia omaan toimintaympäristöösi antaa HINKU. Pidä taukoa puurtamisesta ja tule keskustelemaan, millainen on oma liiketoimintamaisemasi. Autamme näkemään sen uudessa valossa, tuoreesta kulmasta, erottaen vahvuutesi, kiteyttäen niistä omat ainutlaatuiset menestystekijäsi. Pyyhitään pölyt pinnoista ja rakennetaan uutta, missä sitä tarvitaan. Annetaan asiakkaallesi syy ihastua ensi kertaa – tai jälleen.

Tule poikkeamaan Savonlinnan toimistollemme tai ota yhteyttä:

Jarmo Niiranen
puh. 0400 446 845
jarmo(a)hinku.com

Katso muut yhteystiedot tästä.

LUOVA TAUKO -VALOKUVANÄYTTELY
ravintola Kansakoulussa Savonlinnassa 3.10. - 30.11.2016

Luova tauko –näyttely on Sinun hetkesi. Valokuvanäyttelymme tarjoaa mahdollisuuden pitää pienen luovan tauon Ravintola kansakoulun lounaan ja valokuvien parissa.

Näyttelyssä nähdään suunnittelija Aleksi Mustosen valokuvia Savonlinnan seudulta. Mustonen esittää savonlinnalaisen maiseman, luonnon ja kaupungin uudessa valossa ja avaa uusia näkökulmia tuttuun maisemaan. Oma kotikaupunki voi vetää vertoja mille tahansa paikalle maailmassa, kun osaa katsoa – ja vangita hetken valokuvaan.

Paikka: Ravintola Kansakoulu
Osoite: Puistokatu 5, Savonlinna
Aika: 3.10. - 30.11.2016
Kuvien tulostus: PunaMusta Oy

Tervetuloa!