Palvelut

Kaiken tekemisemme keskiössä on asiakkaan brändi. Tarjoamme vankalla ammattitaidolla toteutettuja markkinointiviestinnän kokonaisuuksia kaikkiin brändisi tarpeisiin – aina täyden palvelun strategisesta kumppanuudesta pieniin yksittäisiin toimeksiantoihin.

Markkinointistrategia

Vaikuttava viestintä ja tehokas markkinointi edellyttää huolellista strategista suunnittelua, joka pohjautuu liiketoiminnan tavoitteisiin. Kenelle? Mitä? Miten? Markkinointistrategia vastaa näihin kysymyksiin. Brändi tarvitsee toimivan, perustellun markkinointistrategian, jonka pohjalta myynti- ja markkinointitoimenpiteet on mahdollista toteuttaa tuloksellisesti.

#strateginensuunnittelu #positiointi #brändistrategia #markkinointitrategia #markkinointitutkimus #markkinointisuunnitelma

Viestinnän suunnittelu

Viestintästrategiassa luodaan perusta organisaation viestinnälle. Viestintäsuunnitelmassa määritellään, miksi ja mitä viestitään, kenelle, milloin ja miten. Luomme viestintäohjeistukset viestimiseen kriisissä tai muutoksessa, laadimme tiedotteet, teemme suunnitelman some-viestintään ja konsultoimme viestintään liittyvissä haasteissa ja pulmissa.

#viestinnänsuunnittelu #viestintästrategia #viestintäsuunnitelma #tiedottaminen #kriisiviestintä #someviestintä

Visuaalinen identiteetti

Visuaalinen identiteetti on ensimmäinen asiakkaalle brändistä välittyvä asia ja vaikuttaa vahvasti asiakkaan mielikuvaan brändistä. Suunnittelemme brändisi visuaalisen ja graafisen ilmeen alusta loppuun tai tarvittaessa vain pienempiä osia, kuten logon, typografian tai kuvituksen.

#graafinensuunnittelu #kuvitus #typografia #kuvaussuunnittelu #graafinenohjeisto #logosuunnittelu #visuaalinenilme

Markkinointiviestintä

Viestimällä oikein ja oikeissa kanavissa varmistat brändisi näkyvyyden sekä uusille että olemassaoleville asiakkaille. Me puolestamme varmistamme, että tunnemme asiakkaasi, jotta tiedämme, millainen markkinointiviestintä toimii juuri hänelle. Teemme yksityiskohtaisen markkinointisuunnitelman, joka vastaa juuri yrityksesi tarpeita ja jalkautamme sen myös käytäntöön.

#markkinointistrategia #markkinointitutkimus #markkinointisuunnitelma #brändiviestintä

Mainonta ja kampanjasuunnittelu

Tiedämme, mikä toimii alati muuttuvassa viestintäympäristössä ja kuluttajan ostokäyttäytymisessä. Oli kyseessä sitten yksittäinen ilmoitus tai suuri mainoskampanja – suunnittelemme aina brändillesi sopivimmat kanavat ja tehokeinot, jotka kasvattavat liiketoimintaasi ja parantavat tulostasi.

#mainonnansuunnittelu #kampanjasuunnittelu #mediasuunnittelu #ulkomainonta #tv-mainonta #radiomainonta #printtimainonta #verkkomainonta

Digitaaliset palvelut

Hallitsemme kattavasti koko digitaalisen viestinnän kirjon ja tiedämme, mikä toimii ja missä. Suunnittelemme sekä toteutamme brändillesi käyttäjälähtöiset ja oikein kohdennetut, hakukoneoptimoidut ja mobiiliystävälliset verkkosivut sekä bannerit, verkkokaupat ja digitaaliset työkalut kaiken kattavasti. Me tiedämme myös, miten sosiaalinen media otetaan haltuun ja tuotamme laadukasta ja aktivoivaa sisältöä niin Facebookiin ja LinkedIniin kuin Instagramiin ja YouTubeenkin.

#verkkopalvelut #nettisivut #verkkokauppa #animointi #verkkomainonta #verkkobannerit #hakukoneoptimointi #sosiaalinenmedia #käyttöliittymäsuunnittelu

Myyntipaikka- ja viestintämateriaalit

Julkisivut, ikkunateippaukset, esitteet, menut, hinnastot, kyltit, näytöt... Varmistamme, että yrityksesi huolella hiottu ilme ulottuu myös myyntipaikalle – oli se sitten myymälä, hotellihuone, messuosasto tai tienvarsimainonta. Kiinnitämme huomiota pienimpäänkin yksityiskohtaan varmistaakseemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja lisämyynnin.

#myymälämateriaalit #pos-materiaalit #ulkomainonta

Valo- ja videokuvaus

Käsikirjoitamme, ohjaamme, kuvaamme ja leikkaamme eli toteutamme video- ja valokuvaukset avaimet käteen -periaatteella. Valokuvaamme tuotteesi, toimitilasi tai henkilökuntasi erilaisiin markkinointi- ja viestintämateriaaleihin ja lisäämme brändisi mainetta viraalivideoiden avulla. Hyvin suunnitellut ja omannäköiset kuvat ja videot tuovat brändisi edustavalla tavalla esille ja auttavat erottautumaan.

#kuvasuunnittelu #kuvaussuunnittelu #kuvaussuunnitelma #valokuvaus #videokuvaus #animointi #editointi #kuvankäsittely

Aineistotuotanto

Suunnittelemme ja toteutamme brändillesi toimivat ja laadukkaat aineistot niin digiin kuin printtiinkin. Meiltä saat nopeasti ja tehokkaasti vaikkapa käyntikortit, julisteet ja esitteet. Toteutamme myös laajempia taittotöitä esimerkiksi kokonaisen lehden muodossa.

#tuotantosuunnittelu #taittotyö #esitteet #käyntikortit #printti #julisteet #kuvankäsittely