Työnäyte: HeartBrain - Yritysilmeen suunnittelu ja tapahtumamarkkinointi

Heartbrain

Kotisivut Nettisivut Työt Verkkopalvelut

Heartbrain

• YRITYSILMEEN SUUNNITTELU
• VERKKOPALVELUJEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS
• TAPAHTUMA-BRÄNDIEN RAKENTAMINEN JA SUUNNITTELU
• TAPAHTUMAMARKKINOINTI
• MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yritykselle ilmeen välineineen sekä verkkopalvelun. Toimimme lisäksi ohjelmapalveluyritys-HeartBrainin pitkäaikaisena kumppanina, toteuttaen erilaisiin konsertteihin tarvittavan konseptisuunnittelun, ideoinnin ja markkinointiviestinnän.

HeartBrain Oy on ohjelmapalveluyritys, taiteilija-agentuuri ja konserttitoimisto, joka tarjoaa myös kulttuuri- ja taidealan vuokrajohtajapalveluita sekä konsultaatioita. HeartBrainin asiantuntijana toimii Jan Hultin, mm. Savonlinnan Oopperajuhlien pitkäaikainen toimitusjohtaja ja Joroisten Musiikkipäivien taiteellinen johtaja.

HeartBrainin konserttikiertueita ovat mm. Tähtien Tähdet, Mestari & Diiva ja Petrus Schroderus — the singing policeman.

Suosittelu:
"Olen eri työrooleissa tehnyt yhteistyötä Mainostoimisto Hinkun kanssa jo noin viidentoista vuoden ajan. Vuodesta 2012 saakka Hinku on toiminut HeartBrain Oy:n strategisena kumppanina ja mainostoimistona useissa eri konserttikiertueissa kuten Tähtien Tähdet-kiertue (Torikka-Voutilainen-Ahola) tai Mestarit-kiertue (Hynninen – Ryhänen).

Yrityksille ja yhteisöille tarjottavat kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt ohjelmapalvelu ovat olleet keskeinen osa HeartBrain Oy:n palveluita. Näissä Hinkun rooli on ollut tärkeä niin suunnittelukumppanina kuin visuaalisen toteutuksen toteuttajana. Esimerkkinä mainittakoon Elinkeinoelämän keskusliiton isännöimä Business Europe -kokous kesäkuulta 2019, jossa Hinku HeartBrain Oy:n kumppanina vastasi visuaalisesta ilmeestä ja siihen liittyvästä tuotannosta.

Hinkun rooli on ollut tärkeä myös Joroisten Musiikkipäivien uudessa ”nousukaudessa” vuodesta 2016 lähtien. Koko brändi, ilme ja markkinointiviestintä on uudistettu tavoittelemaan laajempia asiakasryhmiä kuuden kunnan alueella. Olennaista onkin ollut yhden kunnan operaatiosta kasvaminen usean kunnan yhteistyöksi ja tämän huomioiminen myös kaikessa ilmeessä ja viestinnässä.

Työskentely Hinkun henkilöstön kanssa on ollut mutkatonta ja avointa. Erilaiset näkemykset ovat kilvoitelleet, mutta toistensa kuuntelua on harjoitettu herkällä korvalla. Asiantuntijuutta on kunnioitettu ja haastettu eikä epäselvyyttä siitä, missä lopulliset päätökset tehdään, ole ollut.

Hinkusta löytyy ammattitaitoa, kykyä tuottaa ideoita, haastaa, mutta myös riittävä ymmärrys siitä ”kenen juttua” ollaan tekemässä. Suosittelen lämpimästi Hinkua yhteistyökumppaniksi."

Jan Hultin,
Taiteellinen johtaja, Joroisten Musiikkipäivät
Toimitusjohtaja, Heartbrain
ex toimitusjohtaja, Savonlinnan Oopperajuhlat

Tutustu verkkopalveluun >>

Työnäyte: HeartBrain - Yritysilmeen suunnittelu
Työnäyte: HeartBrain - Responsiivisen verkkosivuston suunnittelu ja toteutus