Mainos- ja digitoimisto Hinku - kuvio kuvituskuva

OLEMME LUOVIEN, INTOHIMOISTEN IDEOIDEN MUOTOILUTOIMISTO.
TEEMME TYÖTÄ SINUN KANSSASI.

Yhden ihmisen elinikä ei riitä kaikkien asioiden omaksumiseen, mutta 35-vuotias toimisto pystyy jo moneen.

Tahto

Tahto tehdä tulosta. Tarvittaessa vaikka läpi sen kuuluisan harmaan kiven. Esteet on tehty ylitettäväksi ja vuoret kierrettäväksi. Tavoitteellinen tekeminen kiihdyttää, sillä onhan panos-tuotos -suhde aina ollut kiihkeä.

Metsänhoitoyhdistyksille teimme menestyksekästä jäsenkampanjointia.

Tutustu työnäytteeseen:
Metsänhoitoyhdistys

Rohkeus

Rohkeutta olla erilainen, tehdä eri tavalla, luoda uutta.  Me lupaamme olla rohkeita ja haastaa sekä kyseenalaistaa jos sinä lupaat olla rohkea ja luottaa. Heittäydytään yhdessä.

Hemingway’s juomaravintoloiden brändi elää ja kehittyy kanssamme reteissä kampanjoissa ympäri vuoden.

Tutustu työnäytteeseen:
Hemingway's

Ilo

Ilo tarttuu. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle. Yhteyden muodostaminen ja koskettaminen ovat tämän päivän markkinoinnin kulmakiviä. Tuntemalla yleisö ja tuottamalla sisältöä joka herättää tunteita, luodaan merkityksellisiä suhteita.

Loimme Lumme Energialle Iloa & Energiaa -konsertti konseptin yhdessä Joroisten Musiikkipäivien kanssa. Veimme artistit ilahduttamaan paikallisiin vanhainkoteihin.

Tutustu työnäytteeseen:
Joroisten musiikkipäivät

Notkeus

Notkeina sopeudumme toimimaan tiukimmissakin olosuhteissa. Taivumme toimeksiantoihin ja antaudumme aikatauluille. Aika asettaa haasteita, joita olemme tottuneet ylittämään. Pidämme laajan kokonaisuuden langat tiukasti käsissä ja silmät yksityiskohdissa.

Suunnittelimme ja rakensimme Kansallisarkiston verkkopalvelun palvelemaan koko kansaa. Erityistä huomiota on kiinnitetty saavutettavuuteen ja selkeyteen, jotta aivan kaikki saavat yhtä laadukasta palvelua usealla eri kielellä.

Tutustu työnäytteeseen:
Kansallisarkisto

Ota yhteyttä

Heitä haasteella tai tee tikusta asiaa. Mukava kuulla sinusta.
Olemme hulluna uusiin projekteihin.