Mainos- ja digitoimisto Hinku - kuvio kuvituskuva

Haussa: Suunnittelija

Haemme tiimiimme ammattilaista tai sellaiseksi hyvää vauhtia kehittyvää, joka taitaa erinomaisesti konseptisuunnitteluun. Intohimosi voi olla visuaalinen ja/tai verbaalinen iloittelu vankalla brändihallinnalla. Erityisesti arvostamme kokemusta brändien luomisesta ja kehittämisestä sekä suunnittelusta digitaalisiin medioihin ja kampanjoihin.

Eduksi luemme, mikäli suunnittelet ja toteutat erilaisiin tarpeisiin soveltuvia moderneja verkkopalveluita. Toiminnallisuuksien määrittely ja tekninen suunnittelu ovat sinulle arkipäivää.

Olet itsenäinen toimija, jolla on halu olla osa avointa, iloista ja tiivistä tiimiä. Voit olla AD, copy tai web designer, me emme tarjoa tiettyä titteliä, vaan rooli ja työnimike räätälöidään osaamisen mukaan.

Tällä kertaa haemme tekijää ensisijaisesti Savonlinnaan.

Lähetä hakemuksesi, työnäytteesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen [email protected]

HINKU on luovien ratkaisujen mainostoimisto. Suhtaudumme ideoihin intohimolla. Meille jokapäiväistä herkkua ovat brändien rakentaminen ja hallinta, kampanjat, konseptit, strateginen suunnittelu sekä tehokkaat toteutukset. Projektimme painottuvat digitaalisiin ratkaisuihin ja perinteisen median taidamme myös, totta kai.

Toimistomme sijaitsevat Savonlinnassa ja Helsingissä. HINKU on perustettu vuonna 1984.