Savonlinnan kaupunki, Naapuriksi Savonlinnaan II

#brändiviestintä #hakukoneoptimointi #kuvankäsittely #kuvasuunnittelu #kuvitus #mainonnansuunnittelu #markkinointistrategia #markkinointisuunnitelma #mediasuunnittelu #radiomainonta #sosiaalinenmedia #strateginensuunnittelu #tuotantosuunnittelu #verkkobannerit #verkkomainonta #visuaalinenilme brändi-identiteetti graafinensuunnittelu kampanjasuunnittelu Nettisivut Työt Verkkopalvelut

NAAPURIKSI SAVONLINNAAN

Savonlinnan kaupungin asukasmarkkinointikampanja osa II

Emme ole Mikkeli, emme Helsinki tai Joensuu. Ouluksi emme voi muuttua.

Olemme omanlaisia, avarakatseisia, lupsakoita, helpostilähestyttäviä, kaupungissa ja vesistöissä viihtyviä luontoihmisiä. Rakastamme draamaa, olemme kansainvälinen kulttuuri- ja oopperakaupunki, olemme hurmaavia ja ainutlaatuisia, sanavalmiita supliikki-ihmeitä - aivan omanalaisia, ja omassa luokassaan. He, joihin tämä resonoi, ja jotka kokevat olevansa samanakaltaisia ja samaistuvansa tähän mielenmaisemaan, ovat meidän kohderyhmäämme, ne jotka vihaavat, voivat rauhassa vihata, he eivät ole meille uhka.

Keväällä ja kesällä 2019 toteutettiin hienosti onnistunut uusia asukkaita kaupunkiin houkutteleva Naapuriksi Savonlinnaan -kampanjan ensimmäinen osa. Tarve uusille asukkaille on edelleen olemassa.

Savonlinna. Omanlainen elämä saarten sylissä Saimaalla. Tervetuloa Naapuriksi Savonlinnaan.

savonlinnaan.fi

Facebook

Tiedote

Naapuriksi Savonlinnaan – Etätyö/Paluumuuttajat

Naapuriksi Savonlinnaan – Vapaa-ajan asukkaat

Naapuriksi Savonlinnaan – Työperäiset muuttajat

Naapuriksi Savonlinnaan – Kansainvälisyys

Naapuriksi Savonlinnaan – Nestorit

Naapuriksi Savonlinnaan – Tervetuloa!

Naapuriksi Savonlinnaan – Tervetuloa saarten syliin!